Black Friday folders van Montel

Laatste folderupdate : 10-06-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Montel folder online staat?
Al 32.396 mensen gingen je voor

Black Friday Montel deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Montel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Montel tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Montel deals! Schrijf je nu in voor de Montel nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Montel. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Montel winkels vind je op Montel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Montel

Wanneer begint Black Friday bij Montel?

Black Friday deals van Montel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Montel. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Montel?

Tijdens Black Friday stunt Montel dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Greenville - round ginger brown

Philips scheerapparaat series 1000 s1232/41

Laagpolig vloerkleed trappes

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Montel bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Montel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Montel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Montel Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Montel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0