Black Friday folders van Miniso

Laatste folderupdate : 06-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Miniso folder online staat?
Al 55.975 mensen gingen je voor

Black Friday Miniso deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Miniso Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Miniso tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Miniso deals! Schrijf je nu in voor de Miniso nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Miniso. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Miniso winkels vind je op Miniso website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Miniso

Wanneer begint Black Friday bij Miniso?

Black Friday deals van Miniso zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Miniso. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Miniso?

Tijdens Black Friday stunt Miniso dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Blackburn airstik fietspomp

Babyliss stijltang stoom st595e

Dekbed voor ledikant 100x135 rpet

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Miniso bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Miniso verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Miniso voor meer informatie over de actuele levertijden.