Kruidvat
Kruidvat

Maaltijdshake en smoothie

Verlopen!
€ 15,98
€ 12,00
Actuele Maaltijdshake en smoothie aanbieding bij Kruidvat uit de folder. Bekijk de nieuwste Maaltijdshake en smoothie aanbieding hier en koop de goedkoopste Maaltijdshake en smoothie aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 9 mei tot en met 22 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 23-05-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Kruidvat folder
Tip

Kruidvat folder

Nog 3 dagen geldig

Maaltijdshake en smoothie aanbieding en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Maaltijdshake en smoothie is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Maaltijdshake en smoothie online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Maaltijdshake en smoothie aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Maaltijdshake en smoothie aanbieding in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Maaltijdshake en smoothie in de aanbieding? of "ik wil weten of Maaltijdshake en smoothie volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Maaltijdshake en smoothie in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Maaltijdshake en smoothie komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Maaltijdshake en smoothie in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.