Jordan tandenstokers en tandenborstels

Geldig: 6 sep. tot en met 12 sep.
Deze aanbieding is verlopen!
2 voor
Kruidvat
Kruidvat

Jordan tandenstokers en tandenborstels

Deze aanbieding is verlopen!
€ 5,98
€ 4,00
Actuele Jordan tandenstokers en tandenborstels aanbieding bij Kruidvat uit de folder van 6-09 t/m 12-09. Koop hier de goedkoopste Jordan tandenstokers en tandenborstels aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 6 sep. tot en met 12 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 13-09-21
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Kruidvat folder
Nieuw

Kruidvat folder

Vanaf morgen geldig

Jordan tandenstokers en tandenborstels aanbieding en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Jordan tandenstokers en tandenborstels is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Jordan tandenstokers en tandenborstels online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Jordan tandenstokers en tandenborstels aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Jordan tandenstokers en tandenborstels aanbieding in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Jordan tandenstokers en tandenborstels in de aanbieding? of "ik wil weten of Jordan tandenstokers en tandenborstels volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Jordan tandenstokers en tandenborstels in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Jordan tandenstokers en tandenborstels komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Jordan tandenstokers en tandenborstels in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.