Folders van Klunder De IJzerwarenspecialist

Laatste folderupdate: 13-10-21

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Klunder De IJzerwarenspecialist folder online staat?
Al 54.794 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Klunder De IJzerwarenspecialist folder en aanbiedingen

De Klunder De IJzerwarenspecialist is al meer dan 100 jaar de winkel voor al houw diensten en producten rondom ijzer en natuurlijk de aantrekkelijke Klunder De IJzerwarenspecialist aanbiedingen. Naast het feit dat je de producten en diensten ook op de webshop kunt vinden kun je ook door de Klunder De IJzerwarenspecialist folder bladeren en misschien vind je net die mooie aanbieding of actie.


Wat voor producten kun je kopen bij Klunder De Ijzerwarenspecialist?

Zoals eerder vermeld kun je bij De Ijzerwarenspecialist terecht voor verschillende producten en diensten met betrekking tot ijzer. Zo biedt De Ijzerwarenspecialist naast handel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmateriaal, gereedschappen en werkkleding ook verschillende reparaties aan, De Ijzerwaren specialist heeft dus een breed assortiment. Geregeld kun je korting krijgen door verschillende acties waardoor De Ijzerwarenspecialist de goedkoopste is. Verschillende producten uit de catalogus kun je op de webshop online bestellen tegen de laagste prijs.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Hoewel Klunder De Ijzerwarenspecialist geen reguliere winkels heeft met een showroom hebben ze wel ruim verkoopmagazijn met zelfbediening en een uitstekende klantenservice. Ook in de "winkel" kun je natuurlijk net als in de folders genieten van verschillende aanbiedingen. Uitgebreide informatie over het Klunder De Ijzerwarenspecialist assortiment, aanbiedingen en de openingstijden van het verkoopmagazijn vind je op de website: https://www.klunder.nl/