Black Friday Kixx Online deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kixx Online Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kixx Online tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kixx Online deals! Schrijf je nu in voor de Kixx Online nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kixx Online. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kixx Online winkels vind je op Kixx Online website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kixx Online

Wanneer begint Black Friday bij Kixx Online?

Black Friday deals van Kixx Online zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kixx Online. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kixx Online?

Tijdens Black Friday stunt Kixx Online dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Vingino meisjes vest

Name it meisjes

Vingino meisjes flared broek

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kixx Online bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kixx Online verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kixx Online voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kixx Online Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kixx Online Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw