Folders van Desigual

Laatste folderupdate: 14-06-2022

Desigual folder - Heren

Geldig: 9 jun. tot en met 5 aug.

Deze Desigual folder - Heren met actuele aanbiedingen is nog 40 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Desigual en bespaar op je aankopen bij Desigual.

Desigual folder - Dames

Geldig: 9 jun. tot en met 5 aug.

Deze Desigual folder - Dames met actuele aanbiedingen is nog 40 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Desigual en bespaar op je aankopen bij Desigual.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Desigual folder online staat?
Al 40.947 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Desigual folder online staat?
Al 28.442 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Desigual

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Desigual winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Desigual folder en aanbiedingen

Desigual is een internationaal modemerk met 5 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Daarnaast is het merk ook verkrijgbaar in een aantal zelfstandige modezaken en webwinkels. Regelmatig heeft men aantrekkelijke aanbiedingen, die men vermeldt in de folder op onze site. Desigual staat voor positief, inzet, innovatie en plezier. Dit vindt u terug in het Desigual assortiment dames, heren en kinderkleding, schoenen en woonaccessoires. Bent u op zoek naar een fleurige en trendy outfit kijk dan eens in de Desigual reclamefolder op de site voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de Desigual webshop. Meer informatie over de Desigual stores, openingstijden incl. koopzondag, de folder en de webshop vindt u op: www.desigual.com