Folders van Deka Tuin

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Deka Tuin folder online staat?
Al 36.544 mensen gingen je voor

Bekijk de Deka Tuin folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

Deka Tuin tuincentrum folder en aanbiedingen

Deka Tuin tuincentrum is onderdeel van de bekende DekaMarkt supermarktketen. Deka Tuin heeft op dit moment twee grote tuincentra in Noord-Holland. Elke drie weken geven zij een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen uit het grote assortiment. Bij Deka Tuin vindt u een groot assortiment tuinartikelen, dierbenodigdheden en outdoorartikelen. Zo kunt u terecht voor onder andere: verse bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden (voor o.a. hond, kat, knaagdieren, vis, vogel) tuinmeubelen, sfeer- en seizoenartikelen en potterie. Net als bij de supermarktformule Deka Markt wordt er bij Deka Tuin getracht hoge kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Zo betaalt u nooit teveel en zult u veel plezier beleven aan uw aankopen. Zo zijn alle bekende A-merken bij Deka Tuin scherp geprijsd. Bijvoorbeeld kaarsen van Bolsius, gereedschap van Gardena, grasmaaiers van John Deere en hondenvoer van Eukanuba. Gaat u uw tuin opnieuw inrichten of wilt u alleen een zak hondebrokken kopen, kijk dan eens in de Deka-Tuin reclamefolder voor de actuele aanbiedingen en acties.Alle informatie over de Deka-Tuin winkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.deka-tuin.nl


Jouw Deka Tuin winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Deka Tuin en betaal nooit meer teveel. Deka Tuin heeft in Nederland 2 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 25-09-2023 t/m 01-10-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Stapp yellow allround - sokken - 2-pack - zwart, Gebroken hartje (dicentra spectabilis 'alba') en Dierspecialist hondenkauwsnacks wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Deka Tuin nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Deka Tuin.

Als je in de Deka Tuin folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Tuin en Dier, zoals Intratuin, Van Cranenbroek of Welkoop. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Deka Tuin soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Deka Tuin website.

Veelgestelde vragen over Deka Tuin

Is er een Deka Tuin winkel in Heiloo?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Deka Tuin én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Deka Tuin winkel in Heiloo of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Deka Tuin in Heiloo voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Heiloo en de dichtstbijzijnde Deka Tuin winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Deka Tuin winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Deka Tuin in Heiloo nu open?

De Deka Tuin winkel in Heiloo heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Heiloo filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Deka Tuin in Heiloo?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 25-09-2023 t/m 01-10-2023 zijn geldig in jouw Deka Tuin winkel in Heiloo. De beste aanbiedingen in Deka Tuin Heiloo zijn: Stapp yellow allround - sokken - 2-pack - zwart, Gebroken hartje (dicentra spectabilis 'alba') en Dierspecialist hondenkauwsnacks.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Deka Tuin in Heiloo?

De huidige openingstijden van Deka Tuin in Heiloo vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Deka Tuin winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Deka Tuin in Heiloo?

Deka Tuin heeft zulke interessante aanbiedingen Stapp yellow allround - sokken - 2-pack - zwart, Gebroken hartje (dicentra spectabilis 'alba') en Dierspecialist hondenkauwsnacks, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Deka Tuin in Heiloo. Helaas zit een Deka Tuin winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Heiloo.


Mocht er geen Deka Tuin gevestigd zijn in Heiloo, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Tuin en Dier.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Deka Tuin tijdens koopzondag?

De openingstijden van Deka Tuin in Heiloo zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Deka Tuin winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Deka Tuin op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Deka Tuin geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Deka Tuin afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Deka Tuin voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Deka Tuin in Heiloo?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Deka Tuin natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Deka Tuin en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Deka Tuin of bekijk de actuele folder die geldig is van 25-09-2023 t/m 01-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Deka Tuin acties

🛍️ Deka Tuin folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Tuin en Dier
🕰️ Laatste folderupdate: 11-09-2023