Folders van Burberry

Laatste folderupdate: 21-03-2022

Burberry folder - Dames

Geldig: 20 mrt. tot en met 28 mei
Trending

Deze Burberry folder - Dames met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Burberry en bespaar op je aankopen bij Burberry.

Burberry folder

Geldig: 20 mrt. tot en met 28 mei
Trending

Deze Burberry folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Burberry en bespaar op je aankopen bij Burberry.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Burberry folder online staat?
Al 44.276 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Burberry folder online staat?
Al 36.077 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Burberry

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Burberry winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Burberry folder en aanbiedingen

Burberry, gelanceerd in Londen in 1856 door Thomas Burberry, is een internationaal merk van trendy confectiekleding voor vrouwen, mannen en kinderen. Vandaag de dag zijn er 3 Burberry winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Daarnaast is het merk ook verkrijgbaar in een groot aantal betere modezaken en boetieks. Elk seizoen presenteren zij een nieuwe collectie, die zij vermelden in de folder of lookbook op onze site. Burberry staat bekend om zijn prachtige modellen die met aandacht voor detail zijn gemaakt in diverse kleuren en modellen. Het Burberry assortiment bestaat uit een trendy aanbod jassen, jurken, broeken maar ook tassen, schoenen en bijpassende modeaccessoires zoals Burberry hoeden, sieraden en brillen. En wie kent niet de bekende trenchcoats met de bekende Burberry ruit. Bekijk dus ,voor u naar de winkel, gaat altijd even de Burberry reclamefolder of lookbook voor de actuele aanbiedingen en acties of bestel uw kleding gemakkelijk online in de uitgebreide webshop en profiteer van de vele actieprijzen en aantrekkelijke kortingen. Alle informatie over de Burberry winkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: https://nl.burberry.com/