Folders van Boots

Laatste folderupdate: 26-03-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Boots folder online staat?
Al 13.061 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Boots

Download de gratis app met 2350+ winkels

Boots folder en aanbiedingen 

Heb je last van een gevoelige huid, droge handen of futloos haar, neem dan eens een kijkje op de website van Boots of blader eens door de folder. Het van oorsprong Engelse bedrijf werd in 1849 opgericht, dit betekend jaren aan ervaring over gezondheid, welzijn, cosmetica en ga zo maar door. Boots biedt een ruim assortiment aan van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. 


Je kunt zowel online bestellen in de webshop als in de 60 winkels van Boots door heel Nederland. Online bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur besteld worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Zowel online als in de winkel zijn verschillende acties en kun je met mooie aanbiedingen producten van bekende merken als Vichy, Eucerin en Botanics voor de laagste prijs kopen. In de folders vind je producten met wel 50% korting of een 1+1 actie op je favoriete gezichtscrème. Ook is er geregeld een uitverkoop en kun je bij Boots terecht voor de goedkoopste producten in de aanbieding.


Buiten verschillende cosmetica en andere verzorgingsproducten bijvoorbeeld is Boots ook een gecertificeerde apotheek en kun je er terecht voor bijvoorbeeld herhaalrecepten. De klantvriendelijke medewerkers van Boots die over veel kennis beschikken betreffend de producten en gezondheid zullen je dan ook altijd helpen bij vragen over de producten of andere zaken.


Meer algemene informatie over onder andere folders, aanbiedingen en openingstijden kun je online vinden op: https://www.boots.eu