Folders van Benetton

Laatste folderupdate: 08-07-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Benetton folder online staat?
Al 33.151 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Benetton

Download de gratis app met 2350+ winkels

United Colors of Benetton folder en aanbiedingen

United Colors of Benetton is een kledingmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn kleurrijke collectie en sociale betrokkenheid. Het bedrijf werd opgericht in 1965 in Ponzano Veneto door de broeders Luciano, Gilberto en Carlo Benetton en hun zus Giuliana. In 1968 werd hun eerste Buitenlandse filiaal geopend. United Colors of Benetton staat ook bekend om de reclames. Dit zijn vaak schokkende foto's met daaronder "United Colors of Benetton". Het is een mix van Italiaanse stijl en presenteren zich altijd op trends, kwaliteit, respect voor het milieu en met het doel om voor iedereen een betere toekomst te creëren.

Ieder seizoen presenteert United Colors of Benetton een mooie folder of lookbook met hierin een groot aantal aanbiedingen en een overzicht van de nieuwste trends voor ieder seizoen. Zo vindt je er bijvoorbeeld een marineblauwe chino's of een modieuze okergele koltrui. Deze lookbooks vermelden wij digitaal op onze site om jou zo optimaal te informeren voor je naar één van de United Colors of Benetton verkopende modewinkels gaat. 

Natuurlijk kun je ook online bestellen in de United Colors of Benetton webshop. Hier kun je kiezen uit de enorme collectie en direct online je bestelling plaatsen. Alle informatie over de webshop, over de United Colors of Benetton store, de openingstijden en de lookbooks vind je op: https://nl.benetton.com/