Accessorize filialen in Rotterdam

Accessorize folders
Accessorize Hoogstraat 185 3011PM Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Accessorize adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Accessorize adressen en de bijbehorende openingstijden van Accessorize in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Accessorize bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Accessorize folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Accessorize in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Accessorize website.

Veelgestelde vragen over Accessorize

Is er een Accessorize winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Accessorize én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Accessorize winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Accessorize in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Accessorize winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Accessorize winkel voor de juiste informatie.

Is de Accessorize in Rotterdam nu open?

De Accessorize winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Accessorize in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw Accessorize winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Accessorize Rotterdam zijn: Skechers uno lite - gen chill meisjes sneakers, Vtech video-babyfoon vm 3255 en Jumpsuit.

Wat zijn de openingstijden van Accessorize in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Accessorize in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Accessorize winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Accessorize in Rotterdam?

Accessorize heeft zulke interessante aanbiedingen Skechers uno lite - gen chill meisjes sneakers, Vtech video-babyfoon vm 3255 en Jumpsuit, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Accessorize in Rotterdam. Helaas zit een Accessorize winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Accessorize gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Accessorize tijdens koopzondag?

De openingstijden van Accessorize in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Accessorize winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Accessorize op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Accessorize geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Accessorize afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Accessorize voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Accessorize in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Accessorize natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Accessorize en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Accessorize of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...