Folders met Quaker aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Quaker folder online staat?
Al 16.244 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Quaker folder aanbiedingen en online acties

 

Quaker is opgericht in 1877 en was het eerste geregistreerde ontbijtgranen merk ter wereld. In 1896 kwam er een verkooppunt in Rotterdam. Daar werd in 1935 ook een Quaker fabriek opgestart, waar nu nog steeds Quaker producten worden gemaakt. Quaker heeft een rijk assortiment van gezonde ontbijtproducten. Quaker Havermout heeft vele gezichten en de havermoutpap kan zowel warm als koud, en zowel zoet als hartig gegeten worden. Quaker Cruesli is een volkoren granen mix met goudbruin geroosterde haver als hoofdbestanddeel. Het is in veel verschillende smaken, bijvoorbeeld de Quaker Cruesli Chocolade, verkrijgbaar. Quaker Muesli bestaat uit pure Quaker Havermout, die is aangevuld met rogge, spelt, fruit of noten. Meng het met yoghurt of melk en je hebt een prima ontbijt. Quaker Granola is Quaker Havermout die tot lekkere,knapperige chunks is geroosterd. Quaker heeft geen eigen webwinkel, maar is verkrijgbaar bij de meeste levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben. Daar bestel je eenvoudig je favoriete Quaker product of je gaat even naar de winkel.  

 

Als je actuele folders zoekt van winkels, die nu een Quaker aanbieding hebben, bekijk dan deze aanbiedingenpagina, waarin Quaker acties en bijbehorende Quaker aanbiedingen overzichtelijk vermeld staan. Door op actie of beste koop te letten in deze reclamefolders, kan je ook deze week Quaker producten kopen voor een lage prijs of met hoge korting.

 

In de informatie die folderz.nl verstrekt over de (online) reclamefolder aanbiedingen vindt u webshops en winkels,  met vermelding van openingstijden, waar je voor de beste prijs en lekker goedkoop Quaker producten kan kopen. Uitgebreide Informatie over alle Quaker producten en originele recepten vind je op de website van Quaker: https://www.quaker.nl/