Folders met Johma aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Johma folder online staat?
Al 36.120 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Johma folder aanbiedingen en online acties

 

Johma oet Twente staat synoniem voor salades. De bedrijfsnaam Johma is ontstaan door het samenvoegen van de eerste letters van de voornamen van Johan en Martinus Schreur, respectievelijk mede-oprichter en zoon. Johma is klein begonnen in Glanerbrug, daar gestaag gegroeid en uiteindelijk verhuisd naar Losser. Het assortiment groeide mee en is tegenwoordig erg omvangrijk. Aardappelsalade en eiersalade, waren er al vanaf oudsher. Rundvleessalade, zalmsalade en tonijnsalade zijn wat nieuwer, maar vinden eveneens gretig aftrek. Bij Albert Heijn grijpt u nooit mis naar Johma salade in het koelvak.  Lekker op brood of toast zijn gevuld eitje salade en kruidentuintje salade.Johma heeft als producent geen eigen webwinkel, maar Johma producten zijn  goed verkrijgbaar in de levensmiddelenketens, die wel een webshop hebben.  En probeer het ook maar eens in de winkel in je woonwijk.

 

Een overzicht van diverse Johma acties en bijbehorende Johma aanbiedingen vind je op deze aanbiedingenpagina van folderz.nl, waarin de actuele folders van winkels, die Johma nu in de aanbieding hebben, vermeld staan. Als je op beste koop of actie let in deze reclamefolders, koop je ook deze week weer een lekkere schaal Johma salade voor de beste prijs of met een grote korting.

 

Folderz.nl verstrekt informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van webshops en winkels, met vermelding van openingstijden,  waar je de goedkoopste producten van Johma kan kopen. Uitgebreide informatie over alle andere Johma producten, inclusief informatie over de gebruikte  ingrediënten en eventueel aanwezige allergenen vind je op de website van Johma https://www.Johma.nl/