AppleBee aanbiedingen

0 resultaten

Folders met AppleBee aanbiedingen

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste AppleBee folder online staat?
Al 53.889 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

AppleBee folder en aanbiedingen 

De visie van Apple Bee is om consumenten zo lang mogelijk te laten genieten van hun tuinmeubelen. Tuinmeubelen van AppleBee maken jouw tuin tot een paradijs, een tuin waar drankjes nog lekkerder smaken en zonnige momenten met vrienden nog gezelliger zijn. De Nederlandse designs zijn tijdloos en ook het comfort is ontzettend belangrijk en hier wordt dan ook veel tijd ingestoken. De catalogus bestaat uit loungesets, tuinsets en andere accessoires. De producten van AppleBee worden gemaakt van kwalitatieve materialen als teak en aluminium, hoewel de producten niet het goedkoopste zijn zorgen de materialen ervoor dat de producten tegenover veel goedkopere merken jaren meegaan.

 

Blader eens door de folder van AppleBee om verschillende producten in de aanbieding te vinden of gewoonweg eens naar de producten te kijken. Hoewel je niet online kunt bestellen in de webshop zijn er verschillende winkels door heel Nederland verspreid die de producten van AppleBee verkopen. Iedere winkel zal je kundige adviezen geven en helpen bij jouw keuze. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd de klantenservice van AppleBee bereiken. 

 

In de winkels waar de producten van AppleBee te koop zijn vind je verschillende acties, maar ook op de website van AppleBee is geregeld een winactie of ander soort actie te vinden. Ook zijn oude collecties vaak in de uitverkoop en is er veel korting waarmee je kunt genieten van de tijdloze en comfortabele producten voor de laagste prijs. 

 

Meer algemene informatie over onder andere folders en aanbiedingen kun je online vinden op: https://applebee.nl