1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie

Doritos

 • Trekpleister folder

  Pagina
  53
  19-01 t/m 31-01 Folder bekijken!
 • Lekkerland Petrol folder

  Pagina
  160
  09-02 t/m 31-01 Folder bekijken!
 • Lekkerland Petrol folder

  Pagina
  163
  09-02 t/m 31-01 Folder bekijken!

Doritos folder aanbiedingen en online acties

 

Doritos is een chips die jou, bij iedere hap, brengt naar de Spaanse costa met hun tortilla chips. Naast de tortilla chips heeft Doritos ook vele andere varianten, zoals de nacho cheese, naturel, paprika of Doritos kip. Deze kun je nóg lekkerder maken met de dipsaus guacamole en andere salsa dips. Om het feest helemaal af te maken kun je de Doritos chips in de oven doen, hetgeen zorgt voor exotische smaken. De Doritos ingrediënten zijn gemaakt van plantaardige oliën, waardoor er minder calorieën in zitten, terwijl de smaken heerlijk blijven. Doritos Bits zijn voor de kleinere eter beter, gezien de grootte van de chips. Op deze pagina zie je alle Doritos aanbiedingen van winkels die Doritos in de actie hebben.

 

Bij Folderz.nl vindt je dé Doritos aanbieding waar je naar op zoek bent. Doritos heeft vaak acties die staan in folders van o.a. de AH en Jumbo. Als je op een Doritos actie klikt, ga je gelijk naar folder van de winkel die het aanbiedt, hoe fijn is dat? In de desbetreffende reclamefolder staan daarnaast veel andere mooi aanbiedingen. Door alle reclamefolders online te bekijken hoef je niet helemaal naar de winkel. Das toch mooi meegenomen. Alle producten staan ook op de webshop of webwinkel van Doritos. 

 

Bestel deze week nog de goedkoopste Doritos producten en verzeker jezelf van de beste prijs en dus de beste koop. Meer informatie over het assortiment, sale en uitverkoop en korting staat op https://www.doritos.nl/home

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


X
Misschien Later
Kies winkel
Deze komt voor in meerdere winkels, maak je keuze.