Folders van Sanitairwinkel.nl

Laatste folderupdate: 17-09-21

Sanitairwinkel.nl folder

Geldig: 17 sep. tot en met 30 sep.

Deze Sanitairwinkel.nl folder met actuele aanbiedingen is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Sanitairwinkel.nl en bespaar op je aankopen bij Sanitairwinkel.nl.

Sanitairwinkel.nl folder

Geldig: 2 aug. tot en met 26 sep.

Deze Sanitairwinkel.nl folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Sanitairwinkel.nl en bespaar op je aankopen bij Sanitairwinkel.nl.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Sanitairwinkel.nl folder online staat?
Al 25.891 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Sanitairwinkel.nl folder online staat?
Al 54.721 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Sanitairwinkel folder en aanbiedingen

Sanitairwinkel.nl, onderdeel van Rorix, is een toonaangevende en innovatieve leverancier van sanitaire voorzieningen met 6 winkels in Nederland. Daarnaast hebben ze een uitgebreide webwinkel, waar u het hele assortiment 24/7 kunt bestellen. Dit assortiment bestaat uit ruim 45.000 artikelen van bekende A-merken, zoals Grohe, Sphinx, Riho, Duravit en Villeroy & Boch voor scherpe prijzen. Wilt u uw badkamer renoveren of bent u toe aan een nieuwe toilet of badkamermeubel gaan dan naar Sanitairwinkel voor een breed assortiment, persoonlijke service en lage actie prijzen. Of kijk in de Sanitairwinkel.nl reclamefolder voor de laatste aanbiedingen en bestel direct online in de Sanitairwinkel.nl webshop. Meer informatie over de Sanitairwinkel showrooms, de openingstijden, incl. koopzondag, de online folder en de webshop kunt u vinden op: www.sanitairwinkel.nl