Sanisale filialen in Almere

Sanisale folders
Sanisale Zandzuigerstraat 2 1333HD Almere
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Sanisale adressen en openingstijden in Almere

Je vindt hier alle Sanisale adressen en de bijbehorende openingstijden van Sanisale in Almere. Hierdoor weet je altijd of de Sanisale bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Almere en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Sanisale folder in Almere en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Sanisale in Almere of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Sanisale website.

Veelgestelde vragen over Sanisale

Is er een Sanisale winkel in Almere?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Sanisale én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Sanisale winkel in Almere of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Sanisale in Almere voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Almere en de dichtstbijzijnde Sanisale winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Sanisale winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Sanisale in Almere nu open?

De Sanisale winkel in Almere heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Almere filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Sanisale in Almere?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 02-10-2023 t/m 08-10-2023 zijn geldig in jouw Sanisale winkel in Almere. De beste aanbiedingen in Sanisale Almere zijn: Saniclass solution badkamerkast - 160x35x35cm - 2 greeploze links- rechtsdraaiende deur - mfc - nomad outletstore, Aquanova moon tray wit en Zack abbaco zeepschaal vierkant 12.5x12.5x3.3cm rvs wit.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sanisale in Almere?

De huidige openingstijden van Sanisale in Almere vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Sanisale winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Sanisale in Almere?

Sanisale heeft zulke interessante aanbiedingen Saniclass solution badkamerkast - 160x35x35cm - 2 greeploze links- rechtsdraaiende deur - mfc - nomad outletstore, Aquanova moon tray wit en Zack abbaco zeepschaal vierkant 12.5x12.5x3.3cm rvs wit, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Sanisale in Almere. Helaas zit een Sanisale winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Almere.


Mocht er geen Sanisale gevestigd zijn in Almere, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Keuken en Badkamer.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sanisale tijdens koopzondag?

De openingstijden van Sanisale in Almere zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Sanisale winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Sanisale op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Sanisale geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Sanisale afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Sanisale voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Sanisale in Almere?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Sanisale natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Sanisale en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Sanisale of bekijk de actuele folder die geldig is van 02-10-2023 t/m 08-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...