Black Friday folders van ProGold

Laatste folderupdate : 02-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste ProGold folder online staat?
Al 57.219 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday ProGold deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe ProGold Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van ProGold tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday ProGold deals! Schrijf je nu in voor de ProGold nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij ProGold. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de ProGold winkels vind je op ProGold website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van ProGold

Wanneer begint Black Friday bij ProGold?

Black Friday deals van ProGold zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van ProGold. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van ProGold?

Tijdens Black Friday stunt ProGold dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Tafellamp neva glas groen

Central park franse boomschors

Douchepaneel vieste 20% korting

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van ProGold bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door ProGold verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van ProGold voor meer informatie over de actuele levertijden.