Folders van PLUS in Utrecht

4 Filialen

PLUS folder

Geldig: 11 jun. tot en met 17 jun.
Trending

Deze PLUS folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS folder

Geldig: 4 jun. tot en met 10 jun.
Trending

Deze PLUS folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

Plus BBQ magazine

Geldig: 12 mei tot en met 30 jun.
Trending

Deze Plus BBQ magazine met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS Vandaag folder

Geldig: 11 jun. tot en met 17 jun.

Deze PLUS Vandaag folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS Vandaag folder

Geldig: 4 jun. tot en met 10 jun.
Trending

Deze PLUS Vandaag folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS filialen in Utrecht

PLUS folders
PLUS Adriaen van Ostadelaan, 40 3583AJ Utrecht
openingstijden
PLUS folders
PLUS Plantage, 15 3551DE Utrecht
openingstijden
PLUS folders
PLUS Smaragdplein, 216-218 3523EG Utrecht
openingstijden
PLUS folders
PLUS Voorstraat, 61 3512AK Utrecht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

PLUS adressen en openingstijden in Utrecht

Je vindt hier alle PLUS adressen en de bijbehorende openingstijden van PLUS in Utrecht. Hierdoor weet je altijd of de PLUS bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Utrecht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste PLUS folder in Utrecht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de PLUS in Utrecht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de PLUS website.

Veelgestelde vragen over PLUS

Is er een PLUS winkel in Utrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van PLUS én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een PLUS winkel in Utrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van PLUS in Utrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Utrecht en de dichtstbijzijnde PLUS winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw PLUS winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de PLUS in Utrecht nu open?

De PLUS winkel in Utrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Utrecht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de PLUS in Utrecht?

De aanbiedingen van deze week uit de PLUS folder met 11-06-2023 t/m 17-06-2023 zijn geldig in jouw PLUS winkel in Utrecht. De beste aanbiedingen in PLUS Utrecht zijn: Plus allesreiniger, Plus snoeptomaten en Plus boerentrots.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS in Utrecht?

De huidige openingstijden van PLUS in Utrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw PLUS winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van PLUS in Utrecht?

PLUS heeft zulke interessante aanbiedingen Plus allesreiniger, Plus snoeptomaten en Plus boerentrots, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij PLUS in Utrecht. Helaas zit een PLUS winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Utrecht.


Mocht er geen PLUS gevestigd zijn in Utrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS tijdens koopzondag?

De openingstijden van PLUS in Utrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een PLUS winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is PLUS geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van PLUS afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van PLUS voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt PLUS in Utrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van PLUS natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij PLUS en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van PLUS of bekijk de actuele PLUS folder die geldig is van 11-06-2023 t/m 17-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...