Folders van Pandora in Alphen aan den Rijn

3 Filialen

Pandora folder

Geldig: 23 Feb tot en met 18 Apr
Trending

Deze Pandora folder met actuele aanbiedingen is nog 20 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Pandora en bespaar op je aankopen bij Pandora.

Pandora filialen in Alphen aan den Rijn

Pandora folders
Pandora Aarkade 1-2 2406BV Alphen aan den Rijn
openingstijden
Pandora folders
Pandora De Aarhof 39 2406BT Alphen aan den Rijn
openingstijden
Pandora folders
Pandora De Aarhof 50 2406BT Alphen aan den Rijn
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Pandora adressen en openingstijden in Alphen aan den Rijn

Je vindt hier alle Pandora adressen en de bijbehorende openingstijden van Pandora in Alphen aan den Rijn. Hierdoor weet je altijd of de Pandora bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Alphen aan den Rijn en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Pandora folder in Alphen aan den Rijn en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Pandora in Alphen aan den Rijn of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Pandora website.

Veelgestelde vragen over Pandora

Is er een Pandora winkel in Alphen aan den Rijn?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Pandora én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Pandora winkel in Alphen aan den Rijn of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Pandora in Alphen aan den Rijn voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alphen aan den Rijn en de dichtstbijzijnde Pandora winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Pandora winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Pandora in Alphen aan den Rijn nu open?

De Pandora winkel in Alphen aan den Rijn heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alphen aan den Rijn filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Pandora in Alphen aan den Rijn?

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pandora in Alphen aan den Rijn?

De huidige openingstijden van Pandora in Alphen aan den Rijn vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Pandora winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Pandora in Alphen aan den Rijn?

Pandora heeft zulke interessante aanbiedingen Prisma zilverkleurig heren horloge met goudkleurige elementen, Garmin vivoactive 010-02174-02 vivoactive 4 horloge en Garmin vivoactive 010-02174-12 vivoactive 4 horloge, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Pandora in Alphen aan den Rijn. Helaas zit een Pandora winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alphen aan den Rijn.


Mocht er geen Pandora gevestigd zijn in Alphen aan den Rijn, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Sieraden.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pandora tijdens koopzondag?

De openingstijden van Pandora in Alphen aan den Rijn zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Pandora winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Pandora op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Pandora geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Pandora afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Pandora voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Pandora in Alphen aan den Rijn?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Pandora natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Pandora en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Pandora of bekijk de actuele Pandora folder die geldig is van 23-02-2023 t/m 18-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...