Folders van Nike in Utrecht

1 Filialen

Nike folder

Geldig: 16 Feb tot en met 11 Apr
Trending

Deze Nike folder met actuele aanbiedingen is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nike en bespaar op je aankopen bij Nike.

Nike folder

Geldig: 14 Feb tot en met 7 Apr
Trending

Deze Nike folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nike en bespaar op je aankopen bij Nike.

Nike filialen in Utrecht

Nike folders
Nike 2 Seinedreef 3562KN Utrecht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Nike adressen en openingstijden in Utrecht

Je vindt hier alle Nike adressen en de bijbehorende openingstijden van Nike in Utrecht. Hierdoor weet je altijd of de Nike bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Utrecht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Nike folder in Utrecht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Nike in Utrecht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Nike website.

Veelgestelde vragen over Nike

Is er een Nike winkel in Utrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Nike én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Nike winkel in Utrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Nike in Utrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Utrecht en de dichtstbijzijnde Nike winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Nike winkel voor de juiste informatie.

Is de Nike in Utrecht nu open?

De Nike winkel in Utrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Utrecht filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Nike in Utrecht?

Wat zijn de openingstijden van Nike in Utrecht?

De huidige openingstijden van Nike in Utrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Nike winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Nike in Utrecht?

Nike heeft zulke interessante aanbiedingen Nike air deldon 'hoodie' basketbalschoenen - oranje, Nike paris saint-germain strike knit voetbaltrainingspak met dri-fit voor heren - wit en Nike vaporfly 2 wedstrijdschoenen voor heren (straat) - blauw, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Nike in Utrecht. Helaas zit een Nike winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Utrecht.


Mocht er geen Nike gevestigd zijn in Utrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van Nike tijdens koopzondag?

De openingstijden van Nike in Utrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Nike winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Nike op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Nike geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Nike afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Nike voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Nike in Utrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Nike natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Nike en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Nike of bekijk de actuele Nike folder die geldig is van 16-02-2023 t/m 11-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...