10 Nike Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Nike filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 10 Nike filialen in Nederland.

9 Steden

Populaire steden met een Nike filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Nike adressen en openingsuren

Bekijk alle Nike adressen en de bijbehorende openingsuren van Nike in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Nike bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Nike folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Nike in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Nike website.

Veelgestelde vragen over Nike

Waar vind ik een Nike winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Nike winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Nike vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Nike bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Nike winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Nike gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Nike vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Nike heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven en Groningen.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Nike?

Inmiddels heeft Nike diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Kleding en Schoenen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven en Groningen. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Nike winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon