Folders van Nike in Rotterdam

1 Filialen

Nike folder

Geldig: 16 Feb tot en met 11 Apr
Trending

Deze Nike folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nike en bespaar op je aankopen bij Nike.

Nike folder

Geldig: 14 Feb tot en met 7 Apr
Trending

Deze Nike folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Nike en bespaar op je aankopen bij Nike.

Nike filialen in Rotterdam

Nike folders
Nike 15 Korte Lijnbaan 3012EC Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Nike adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Nike adressen en de bijbehorende openingstijden van Nike in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Nike bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Nike folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Nike in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Nike website.

Veelgestelde vragen over Nike

Is er een Nike winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Nike én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Nike winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Nike in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Nike winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Nike winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Nike in Rotterdam nu open?

De Nike winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Nike in Rotterdam?

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Nike in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Nike in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Nike winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Nike in Rotterdam?

Nike heeft zulke interessante aanbiedingen Nike air deldon 'hoodie' basketbalschoenen - oranje, Nike paris saint-germain strike knit voetbaltrainingspak met dri-fit voor heren - wit en Nike vaporfly 2 wedstrijdschoenen voor heren (straat) - blauw, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Nike in Rotterdam. Helaas zit een Nike winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Nike gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Nike tijdens koopzondag?

De openingstijden van Nike in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Nike winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Nike op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Nike geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Nike afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Nike voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Nike in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Nike natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Nike en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Nike of bekijk de actuele Nike folder die geldig is van 16-02-2023 t/m 11-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...