Folders van MoMa Design Store

Laatste folderupdate: 22-01-2022

MoMa Design Store folder

Geldig: 1 jan. tot en met 31 jul.

Deze MoMa Design Store folder met actuele aanbiedingen is nog 33 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van MoMa Design Store en bespaar op je aankopen bij MoMa Design Store.

MoMa Design Store folder

Geldig: 1 jan. tot en met 31 dec.

Deze MoMa Design Store folder met actuele aanbiedingen is nog 186 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van MoMa Design Store en bespaar op je aankopen bij MoMa Design Store.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste MoMa Design Store folder online staat?
Al 44.522 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste MoMa Design Store folder online staat?
Al 34.765 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

MoMa Design Store folder en aanbiedingen

De mooiste designs shop je bij MoMa Design, de winkel met een breed assortiment gevuld met de beste designers. Blader eens door de actie folder om de catalogus te bekijken en het grote aantal aanbiedingen te shoppen. De in 1932 opgerichte MoMa Design Store heeft producten van de beste kwaliteit voor de laagste prijs in de aanbieding. Hoewel niet alle designs het goedkoopste zijn shop je ze wel geregeld met veel korting.


Wat voor producten kun je kopen bij MoMa Design Store?

Het MoMa Design Store assortiment bestaat uit diverse producten voor in huis als meubels en accessoires van bekende designers. Voorbeelden van deze designers zijn Vitra en Eames, ook deze vind je natuurlijk geregeld in de uitverkoop terug. Door de tijdloze designs en beste kwaliteit ben je verzekerd van een lange levensduur. Bij MoMa Design Store kun je niet enkel terecht voor producten voor jezelf, ook vind je er leuke cadeaus voor de laagste prijzen.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

MoMa Design Store heeft een aantal winkels verspreid door de hele wereld, zo zijn er bijvoorbeeld winkels in New York en Tokyo. Hoewel je de producten in de sale of aanbieding natuurlijk kunt shoppen in de winkel, is online bestellen in de webshop ook mogelijk. Online bestellen is erg gemakkelijk, binnen een paar minuten heb jij een bestelling geplaatst en worden jouw producten binnen een aantal werkdagen bij je thuis bezorgd. Uitgebreide informatie over de MoMa Design Store acties, de online folders en de openingstijden van de winkels vind je op de website: https://store.moma.org/