Folders van Libris

Laatste folderupdate: 13-09-21

Libris folder

Geldig: 12 sep. tot en met 31 jan.
Trending

Deze Libris folder met actuele aanbiedingen is nog 106 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Libris en bespaar op je aankopen bij Libris.

Libris folder

Geldig: 12 sep. tot en met 31 okt.
Trending

Deze Libris folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Libris en bespaar op je aankopen bij Libris.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Libris folder online staat?
Al 35.547 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Libris folder online staat?
Al 59.637 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Libris folder en aanbiedingen

Libris, het vroegere Blz en Libris, is een combinatie van samenwerkende, zelfstandige boekhandels met ruim 180 winkels in Nederland en aan overzichtelijke webshop Libris.nl. Elke twee weken geven zij een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen uit het uitgebreide assortiment. Dit Libris assortiment bestaat o.a. uit: boeken, tijdschriften, stripboeken, jeugdboeken, studieboeken en een groot aanbod ebooks. Zo vindt u hier altijd de nieuwste boeken en kunt u ook nog niet verschenen boeken alvast reserveren op de site. Houdt u van lezen en wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste boeken en ebooks of zoekt u een leuk cadeau, kijk dan eens in de Libris reclamefolder voor de actuele aanbiedingen of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Voor bestellingen vanaf 15 euro betaalt u geen verzendkosten en voor 23.00 uur besteld is morgen al in huis. Alle informatie over de Libris boekwinkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.libris.nl