6 Libris Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Libris filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 6 Libris filialen in Nederland.

4 Steden

Populaire steden met een Libris filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Libris adressen en openingsuren

Bekijk alle Libris adressen en de bijbehorende openingsuren van Libris in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Libris bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Libris folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Libris in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Libris website.

Veelgestelde vragen over Libris

Waar vind ik een Libris winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Libris winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Libris vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit Libris bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Libris winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Libris gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Libris vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Libris heeft vestigingen in bijvoorbeeld Alkmaar, Alphen aan den Rijn en Amersfoort.

Hoeveel winkels heeft Libris?

Inmiddels heeft Libris diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Boeken en Muziek heeft filialen in bijvoorbeeld Alkmaar, Alphen aan den Rijn en Amersfoort. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Libris winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.