Black Friday aanbiedingen van Mix

Bekijk de deals hier

Black Friday folders van Mix

Laatste folderupdate : 3/28/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mix folder online staat?
Al 33.783 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Mix deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Mix Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Mix tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Mix deals! Schrijf je nu in voor de Mix nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Mix. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Mix winkels vind je op Mix website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Mix

Wanneer begint Black Friday bij Mix?

Black Friday deals van Mix zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Mix. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Mix?

Tijdens Black Friday stunt Mix dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Garcia softshell jas zwart

Geel

T-shirt logo-tee-messi

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Mix bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Mix verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Mix voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Mix Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Mix Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0