Black Friday folders van MINI

Laatste folderupdate : 03-02-2023

MINI folder

Geldig: 3 feb. tot en met 30 nov.

Deze MINI folder met actuele aanbiedingen is nog 57 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van MINI en bespaar op je aankopen bij MINI.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste MINI folder online staat?
Al 55.409 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste MINI folder online staat?
Al 55.774 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday MINI deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe MINI Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van MINI tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday MINI deals! Schrijf je nu in voor de MINI nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij MINI. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de MINI winkels vind je op MINI website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van MINI

Is er een MINI winkel in Hilversum?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van MINI én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een MINI winkel in Hilversum of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van MINI in Hilversum voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Hilversum en de dichtstbijzijnde MINI winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw MINI winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de MINI in Hilversum nu open?

De MINI winkel in Hilversum heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Hilversum filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de MINI in Hilversum?

De aanbiedingen van deze week uit de MINI folder met 03-02-2023 t/m 30-11-2023 zijn geldig in jouw MINI winkel in Hilversum. De beste aanbiedingen in MINI Hilversum zijn: Clickband led 45cm – human nature, Reeënberg - 3-pack wandelsokken - human nature en Urban-i 3.0 mips - fietshelm - abus.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MINI in Hilversum?

De huidige openingstijden van MINI in Hilversum vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw MINI winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van MINI in Hilversum?

MINI heeft zulke interessante aanbiedingen Clickband led 45cm – human nature, Reeënberg - 3-pack wandelsokken - human nature en Urban-i 3.0 mips - fietshelm - abus, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij MINI in Hilversum. Helaas zit een MINI winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Hilversum.


Mocht er geen MINI gevestigd zijn in Hilversum, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Auto en Fiets.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MINI tijdens koopzondag?

De openingstijden van MINI in Hilversum zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een MINI winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MINI op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is MINI geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van MINI afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van MINI voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt MINI in Hilversum?

Het liefst ontvang jij je bestelling van MINI natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij MINI en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van MINI of bekijk de actuele MINI folder die geldig is van 03-02-2023 t/m 30-11-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

MINI Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 MINI Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw