Folders van MINI

Laatste folderupdate: 19-03-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste MINI folder online staat?
Al 39.148 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij MINI

Download de gratis app met 2350+ winkels

MINI folder en aanbiedingen

MINI, een unieke duurzame auto voor iedereen die geregeld voor de laagste prijs in de aanbieding terug te vinden is. Blader eens door de online folders om deze diverse aanbiedingen en de geweldige auto's te bekijken. Tientallen jaren geleden kwam er een nieuwe uitdaging, er moest een duurzame, kleine auto komen die gemakkelijk vier mensen kon vervoeren. MINI ging hier mee aan de slag en ontwierp destijds goedkoopste auto die ontzettend veilig was. Tegenwoordig heeft MINI dan ook een ontzettend breed assortiment met diverse innovatieve modellen.


Wat voor producten kun je kopen bij MINI?

De MINI catalogus bestaat uit verschillende modellen als bijvoorbeeld de kleinere 3-deurs modellen die je natuurlijk volledig naar jouw smaak kunt samenstellen met de diverse opties die geregeld met veel korting en acties te kopen zijn. Ook heeft MINI een aantal ruimere modellen als bijvoorbeeld de bekende countryman. MINI levert de beste, veiligste en leukste rijervaring die perfect bij jou past. Zo heeft MINI bijvoorbeeld ook de sportieve "John Cooper Works' serie en diverse duurzame elektrische auto's. Er zijn diverse aanschaf mogelijkheden bij MINI, zo kun je bijvoorbeeld een MINI leasen en kopen op afbetaling. Ook zijn er een groot aantal occasions te koop in Nederland bij diverse winkels.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Er zijn meer dan 20 MINI winkels verspreid in Nederland waar jij binnen de openingstijden altijd welkom bent voor de beste adviezen, de acties uit de folder of om een testrit te maken. Er is bijvoorbeeld een winkel in Haarlem waar jij altijd welkom bent. Ondanks dat MINI ook een fijne webshop heeft kun je hier niet online bestellen. Op de MINI webshop kun je wel de actie folders en de diverse modellen bekijken en zelfs jouw MINI volledig naar jouw smaak samenstellen met de vele opties als bijvoorbeeld de park assistance. Uitgebreide informatie over de MINI acties, de catalogus en de openingstijden van de winkels vind je op de website: http://www.mini.nl/