Folders van Miele

Laatste folderupdate: 16-07-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Miele folder online staat?
Al 52.179 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Miele

Openingstijden, folders en aanbiedingen van Miele winkels bij jou in de buurt

Download de gratis app met 2350+ winkels

Miele

Meer dan honderd jaar geleden begonnen de families Miele en Zinkann met elf medewerkers en wat materiaal een fabriek voor melkcentrifuges. Hun motto werd later een bedrijfsfilosofie: Immer Besser. Dat begonnen ze in Herzebrock in Duitsland. Later kwam daar ook een bovenpendel wasmachine bij en een Miele-wasmachine met elektromotor. Vlak voor de eerste wereldoorlog wordt een wasmachine met watermotor gemaakt. Vanaf het begin geven zij een garantie van tien jaar op hun producten. Inmiddels is Miele bekend vanwege de wasmachines, maar ook door keukenapparatuur met hoge kwaliteit. 


Miele reclamefolders

Om hun producten aan te bieden worden Miele reclamefolders verspreid. Daarin staan de nieuwste apparaten die net op de markt zijn met hun specificaties erbij en natuurlijk interessante Miele aanbiedingen. Er wordt voldoende gestunt met korting om de artikelen van Miele te verkopen. Het motto Immer Besser komt ook in de reclamefolder met aanbiedingen telkens naar voren. Ze maken steeds nieuwe producten die nog beter zijn dan de vorige. En die worden aangekondigd met een flinke korting. In de folders van witgoedwinkels en op de website van Miele zijn alle aanbiedingen te vinden. Uiteraard vind je hier ook de specificaties van de divers miele artikelen in de brochures. Deze kun je hier bekijken: http://www.miele.nl/c/brochures-en-handleidingen-385.htm .Door middel van de nieuwsbrief aanvragen krijg je alle acties in de mail en ben je op deze manier op de hoogte van de laatste Miele aanbiedingen. We raden je dus zeker aan om een kijkje te nemen in zo’n Miele folder. 


Bekijk het aanbod van Miele online 

In de witgoedwinkels zijn de wasmachines en andere producten van Miele te koop. Toch is het ook mogelijk om online je keus te maken en te bestellen. Het online bekijken is eenvoudig en ook hier kun je online de Miele reclamefolder bekijken en weet je direct of er een actie is. Met een overzichtelijk systeem zie je in een oogopslag alle producten en kun je eenvoudig je wasmachine of droger bestellen. Via internet betalen is zo gebeurd en het wordt allemaal voor je geregeld. Binnen een aantal werkdagen staat de bezorger voor de deur om het product af te leveren. Bovendien wordt er altijd een service gegarandeerd voor als er problemen zijn. Een technicus van Miele komt dan bij je thuis langs om naar het probleem te kijken en dat op te lossen. Een service die Miele biedt bij zowel online bestellingen als een aankoop in de winkel. Meer informatie over Miele en de Miele folders vind je ook op:  http://www.miele.nl