Folders van MediaMarkt in Rotterdam

3 Filialen

MediaMarkt folder

Geldig: 27 Mar tot en met 2 Apr

Deze MediaMarkt folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van MediaMarkt en bespaar op je aankopen bij MediaMarkt.

MediaMarkt filialen in Rotterdam

MediaMarkt folders
MediaMarkt Beijerlandselaan 2 3074EJ Rotterdam
openingstijden
MediaMarkt folders
MediaMarkt Binnenwegplein 50-52 3012KA Rotterdam
openingstijden
MediaMarkt folders
MediaMarkt Watermanweg 325 3067GA Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

MediaMarkt adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle MediaMarkt adressen en de bijbehorende openingstijden van MediaMarkt in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de MediaMarkt bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste MediaMarkt folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de MediaMarkt in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de MediaMarkt website.

Veelgestelde vragen over MediaMarkt

Is er een MediaMarkt winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van MediaMarkt én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een MediaMarkt winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van MediaMarkt in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde MediaMarkt winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw MediaMarkt winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de MediaMarkt in Rotterdam nu open?

De MediaMarkt winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de MediaMarkt in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de MediaMarkt folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw MediaMarkt winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in MediaMarkt Rotterdam zijn: Jbl vibe flex beige, Philips lumea ipl 7000 series bri920/00 incl. reistrimmer en Urbanista rome roségoud.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MediaMarkt in Rotterdam?

De huidige openingstijden van MediaMarkt in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw MediaMarkt winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van MediaMarkt in Rotterdam?

MediaMarkt heeft zulke interessante aanbiedingen Jbl vibe flex beige, Philips lumea ipl 7000 series bri920/00 incl. reistrimmer en Urbanista rome roségoud, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij MediaMarkt in Rotterdam. Helaas zit een MediaMarkt winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen MediaMarkt gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Elektronica.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MediaMarkt tijdens koopzondag?

De openingstijden van MediaMarkt in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een MediaMarkt winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van MediaMarkt op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is MediaMarkt geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van MediaMarkt afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van MediaMarkt voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt MediaMarkt in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van MediaMarkt natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij MediaMarkt en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van MediaMarkt of bekijk de actuele MediaMarkt folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...