2 LEGO Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een LEGO filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 2 LEGO filialen in Nederland.

2 Steden

Populaire steden met een LEGO filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

LEGO adressen en openingsuren

Bekijk alle LEGO adressen en de bijbehorende openingsuren van LEGO in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de LEGO bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste LEGO folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de LEGO in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de LEGO website.

Veelgestelde vragen over LEGO

Waar vind ik een LEGO winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle LEGO winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de LEGO vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit LEGO bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde LEGO winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van LEGO gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de LEGO vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. LEGO heeft vestigingen in bijvoorbeeld Breda, Delft en Stad 3.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft LEGO?

Inmiddels heeft LEGO diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Speelgoed heeft filialen in bijvoorbeeld Breda, Delft en Stad 3. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde LEGO winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon