Black Friday folders van LEGO

Laatste folderupdate : 13-01-2023

LEGO folder

Geldig: 12 jan. tot en met 15 jun.

Deze LEGO folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van LEGO en bespaar op je aankopen bij LEGO.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste LEGO folder online staat?
Al 48.447 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste LEGO folder online staat?
Al 14.755 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday LEGO deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe LEGO Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van LEGO tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday LEGO deals! Schrijf je nu in voor de LEGO nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij LEGO. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de LEGO winkels vind je op LEGO website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van LEGO

Wanneer begint Black Friday bij LEGO?

Black Friday deals van LEGO zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van LEGO. De LEGO folder geldig van 12-01-2023 t/m 15-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van LEGO?

Tijdens Black Friday stunt LEGO dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Bestway steel pro splash frame zwembad - 300 x 201 x 66 cm

Zwembad spaceship rond - 157 cm

Lego city duikboot voor diepzeeonderzoek 60379

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van LEGO bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door LEGO verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van LEGO voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

LEGO Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 LEGO Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0