Folders van LEGO in Delft

1 Filialen

LEGO folder

Geldig: 12 Jan tot en met 15 Jun
Trending

Deze LEGO folder met actuele aanbiedingen is nog 84 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van LEGO en bespaar op je aankopen bij LEGO.

LEGO filialen in Delft

LEGO folders
LEGO Vrouwjuttenland 7 2611LB Delft
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

LEGO adressen en openingstijden in Delft

Je vindt hier alle LEGO adressen en de bijbehorende openingstijden van LEGO in Delft. Hierdoor weet je altijd of de LEGO bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Delft en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste LEGO folder in Delft en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de LEGO in Delft of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de LEGO website.

Veelgestelde vragen over LEGO

Is er een LEGO winkel in Delft?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van LEGO én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een LEGO winkel in Delft of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van LEGO in Delft voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Delft en de dichtstbijzijnde LEGO winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw LEGO winkel voor de juiste informatie.

Is de LEGO in Delft nu open?

De LEGO winkel in Delft heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Delft filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de LEGO in Delft?

De aanbiedingen van deze week uit de LEGO folder met 12-01-2023 t/m 15-06-2023 zijn geldig in jouw LEGO winkel in Delft. De beste aanbiedingen in LEGO Delft zijn: Lego duplo fruit- en groentetractor 10982, Lego harry potter ravenklauw huisbanner 76411 en Lego duplp familiehuos op wielen 10986.

Wat zijn de openingstijden van LEGO in Delft?

De huidige openingstijden van LEGO in Delft vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw LEGO winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van LEGO in Delft?

LEGO heeft zulke interessante aanbiedingen Lego duplo fruit- en groentetractor 10982, Lego harry potter ravenklauw huisbanner 76411 en Lego duplp familiehuos op wielen 10986, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij LEGO in Delft. Helaas zit een LEGO winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Delft.


Mocht er geen LEGO gevestigd zijn in Delft, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Speelgoed.

Wat zijn de openingstijden van LEGO tijdens koopzondag?

De openingstijden van LEGO in Delft zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een LEGO winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van LEGO op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is LEGO geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van LEGO afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van LEGO voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt LEGO in Delft?

Het liefst ontvang jij je bestelling van LEGO natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij LEGO en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van LEGO of bekijk de actuele LEGO folder die geldig is van 12-01-2023 t/m 15-06-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...