Black Friday folders van Kia

Laatste folderupdate: 16-10-2023

Kia folder

Geldig: 15 okt tot en met 15 okt
Trending

Deze Kia folder met actuele aanbiedingen is nog 233 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kia en bespaar op je aankopen bij Kia.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kia folder online staat?
Al 19.323 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Kia deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kia Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kia tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kia deals! Schrijf je nu in voor de Kia nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kia. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kia winkels vind je op Kia website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kia

Wanneer begint Black Friday bij Kia?

Black Friday deals van Kia zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kia. De Kia folder geldig van 15-10-2023 t/m 15-10-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kia?

Tijdens Black Friday stunt Kia dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

HN Athene en Leroy wandelschoenen

YORK E-MD-540

ACTIVE CLASSIC COLLECTIE KIES UW MODEL MRX

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kia bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kia verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kia voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kia Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kia Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw