Folders van Jumbo in Maastricht

6 Filialen

Jumbo folder

Geldig: 29 Mar tot en met 4 Apr
Trending

Deze Jumbo folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo en bespaar op je aankopen bij Jumbo.

Jumbo folder

Geldig: 29 Mar tot en met 4 Apr

Deze Jumbo folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo en bespaar op je aankopen bij Jumbo.

Jumbo Pasen folder

Geldig: 27 Mar tot en met 11 Apr

Deze Jumbo Pasen folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo en bespaar op je aankopen bij Jumbo.

Jumbo folder - Gebak

Geldig: 27 Mar tot en met 6 May

Deze Jumbo folder - Gebak met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo en bespaar op je aankopen bij Jumbo.

Jumbo filialen in Maastricht

Jumbo folders
Jumbo Brusselsepoort 19 6216CE Maastricht
openingstijden
Jumbo folders
Jumbo Franciscus Romanusweg 2D 6221AE Maastricht
openingstijden
Jumbo folders
Jumbo Laag Mosae Forum 26 6211DV Maastricht
openingstijden
Jumbo folders
Jumbo Malbergsingel 74 6218AV Maastricht
openingstijden
Jumbo folders
Jumbo Roserije 303 6228DR Maastricht
openingstijden
Jumbo folders
Jumbo Voltastraat 7 6224EK Maastricht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Jumbo adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle Jumbo adressen en de bijbehorende openingstijden van Jumbo in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de Jumbo bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Jumbo folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Jumbo in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Jumbo website.

Veelgestelde vragen over Jumbo

Is er een Jumbo winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Jumbo én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Jumbo winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Jumbo in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde Jumbo winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Jumbo winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Jumbo in Maastricht nu open?

De Jumbo winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Jumbo in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de Jumbo folder met 29-03-2023 t/m 04-04-2023 zijn geldig in jouw Jumbo winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in Jumbo Maastricht zijn: Carpaccio 2 verpakkingen a 120-143 gram, Grolsch Pils Of Peroni en Stokbroodje indische bal.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jumbo in Maastricht?

De huidige openingstijden van Jumbo in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Jumbo winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Jumbo in Maastricht?

Jumbo heeft zulke interessante aanbiedingen Carpaccio 2 verpakkingen a 120-143 gram, Grolsch Pils Of Peroni en Stokbroodje indische bal, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Jumbo in Maastricht. Helaas zit een Jumbo winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen Jumbo gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jumbo tijdens koopzondag?

De openingstijden van Jumbo in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Jumbo winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jumbo op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Jumbo geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Jumbo afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Jumbo voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Jumbo in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Jumbo natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Jumbo en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Jumbo of bekijk de actuele Jumbo folder die geldig is van 29-03-2023 t/m 04-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...