Folders van Jumbo City

Laatste folderupdate: 15-09-21

Jumbo City folder

Geldig: 15 sep. tot en met 12 okt.

Deze Jumbo City folder met actuele aanbiedingen is nog 23 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo City en bespaar op je aankopen bij Jumbo City.

Jumbo City folder

Geldig: 15 sep. tot en met 21 sep.

Deze Jumbo City folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Jumbo City en bespaar op je aankopen bij Jumbo City.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Jumbo City folder online staat?
Al 15.197 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Jumbo City folder online staat?
Al 20.271 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Jumbo City folder en aanbiedingen

Jumbo City, onderdeel van de Jumbo groep, is een nieuwe binnenstedelijke buurtsupermarkt met nu al 5 winkels in diverse grote steden in Nederland. U kunt hier terecht voor een assortiment dagelijkse boodschappen en voor ontbijt- en lunchproducten, zoals verse sappen, yoghurt van de tap, vers belegde broodjes en versgebakken brood uit de La Place bakkerij. Ook versgemalen koffie en kant en klare maaltijden worden in sommige filialen aangeboden. Tevens hanteert men ruimere openingstijden, vaak tot 22.00 uur, om de binnenstedelijke consument ten dienste te zijn. Regelmatig heeft men aantrekkelijke acties, die men vermeldt in de folder. Kijk daarom, als u in de grote stad woont en van dagvers, lekker eten houdt, eens in deze Jumbo City folder voor alle actuele aanbiedingen van de Jumbo City bij u in de buurt. Alle informatie over de Jumbo City winkels, de openingstijden, de folder en de weekaanbiedingen kunt u vinden op: www.jumbo.com