Black Friday folders van Jongsma

Laatste folderupdate : 12/1/22

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Jongsma folder online staat?
Al 18.555 mensen gingen je voor

Black Friday Jongsma deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Jongsma Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Jongsma tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Jongsma deals! Schrijf je nu in voor de Jongsma nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Jongsma. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Jongsma winkels vind je op Jongsma website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Jongsma

Wanneer begint Black Friday bij Jongsma?

Black Friday deals van Jongsma zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Jongsma. De folder geldig van 28-11-2022 t/m 04-12-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Jongsma?

Tijdens Black Friday stunt Jongsma dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Brooklyn, vitrinekast hoog 1-glasdeur + 2-deuren + 3-laden (+ led)

Best buy dressoir city

Hoekbank pomasi

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Jongsma bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Jongsma verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Jongsma voor meer informatie over de actuele levertijden.

Jongsma Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Jongsma Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0