Black Friday Jensen deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Jensen Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Jensen tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Jensen deals! Schrijf je nu in voor de Jensen nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Jensen. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Jensen winkels vind je op Jensen website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Jensen

Is er een Jensen winkel in Alkmaar?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Jensen én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Jensen winkel in Alkmaar of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Jensen in Alkmaar voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alkmaar en de dichtstbijzijnde Jensen winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Jensen winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Jensen in Alkmaar nu open?

De Jensen winkel in Alkmaar heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alkmaar filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Jensen in Alkmaar?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw Jensen winkel in Alkmaar. De beste aanbiedingen in Jensen Alkmaar zijn: Kave home vincentina kruk, Al het speelgoed** en Clinton.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jensen in Alkmaar?

De huidige openingstijden van Jensen in Alkmaar vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Jensen winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Jensen in Alkmaar?

Jensen heeft zulke interessante aanbiedingen Kave home vincentina kruk, Al het speelgoed** en Clinton, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Jensen in Alkmaar. Helaas zit een Jensen winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alkmaar.


Mocht er geen Jensen gevestigd zijn in Alkmaar, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Wonen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jensen tijdens koopzondag?

De openingstijden van Jensen in Alkmaar zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Jensen winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Jensen op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Jensen geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Jensen afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Jensen voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Jensen in Alkmaar?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Jensen natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Jensen en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Jensen of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

Jensen Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Jensen Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw