IKEA
IKEA

Bengta

Verlopen!
€ 12,99
EXPIRED_OFFER_WITHOUT_FLYER_DESCRIPTION
Geldig: 1 jun. tot en met 30 jun.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de IKEA folder of IKEA website zijn leidend.
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen

Bengta aanbieding en online acties uit de actuele IKEA folder

Deze Bengta is nu in de aanbieding bij IKEA. Bekijk ook de actuele IKEA folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Bengta online via IKEA website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Bengta aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Bengta aanbieding in de IKEA folder van volgende week?

Wanneer is Bengta in de aanbieding? of "ik wil weten of Bengta volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Bengta in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Bengta komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Bengta in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe IKEA reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Bengta

Waar kan ik de goedkoopste Bengta vinden?

De aanbieding is verkrijgbaar in verschillende winkels, bekijk alle producten om de goedkoopste Bengta te krijgen. Als je graag wilt kijken of het artikel met meer korting te koop is in een andere winkel, bekijk de categorie 'Wonen'. Wellicht vind je deze aanbiedingen ook interessant: Bengta, aanbieding 2 & aanbieding 3.

Wat is de prijs van Bengta in aanbieding?

De prijs van de Bengta kan ook teruggevonden worden hierboven op de pagina, samen met de datum van wanneer de aanbieding beschikbaar is. Ook kun je de prijzen in de huidige folder of op de IKEA website controleren. De aanbiedingen verzekeren je van het kopen van de IKEA producten voor de laagste prijs.

Waar kan ik vergelijkbare aanbiedingen van IKEA vinden?

Is de actie van Bengta niet echt waar je naar opzoek bent of is de actie verlopen? Je kunt altijd de folder van 08-08-2022 tot en met 14-08-2022 online bekijken om de acties en aanbiedingen bij IKEA terug te vinden.

Is dit de hoogste korting voor Bengta bij IKEA?

Neem een kijkje voor de goedkoopste producten tussen alle aanbiedingen! Als je wilt weten of IKEA de hoogste korting voor Bengta heeft, vergelijk het op de Topic page of met andere winkels.

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft IKEA?

Als je zoekt naar aanbiedingen die anders zijn dan de Bengta aanbiedingen, neem een kijkje in de folder van 08-08-2022 tot en met 14-08-2022. Hier zijn een aantal voorbeelden van andere acties: Bengta, aanbieding 2 & aanbieding 3.

Is deze actie online beschikbaar in de webshop?

Meeste aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar op de webshop. Om erachter te komen of Bengta online verkrijgbaar is bij IKEA, neem een kijkje op de IKEA website. Houd er rekening mee dat sommige winkels alleen online verkopen op de website, of hebben enkel een winkel op de site. Meer informatie vind je op de IKEA website.

In welke categorie kan ik deze actie vinden?

De Bengta aanbieding kan teruggevonden worden in de Wonen categorie. Klik op de folder of scroll verder naar 'aanbiedingen'. Als je de vergelijkbare aanbiedingen wilt zien, blader door de folder van 08-08-2022 tot en met 14-08-2022.

In welke andere winkel kan ik Bengta vinden?

Je beste optie is om het product bij IKEA te kopen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de folders van andere winkels. Als je klikt op Wonen onder categorieën, vind je de winkels die vergelijkbaar zijn met IKEA.

Heeft u een kortingscode nodig voor Bengta?

Je kunt toegang krijgen tot een aantal acties en aanbiedingen met een actiecode of kortingscode. Als je wilt bekijken of Bengta een code nodig heeft, neem een kijkje in de folder van 08-08-2022 tot en met 14-08-2022 of op de IKEA website.

Wat biedt IKEA, behalve Bengta, nog meer aan?

IKEA biedt naast de Bengta een ruime collectie producten aan. Houd de wekelijkse folder in de gaten om de beste aanbiedingen en acties te vinden. Naast Bengta, kunt u ook de volgende aanbiedingen vinden: Bengta, aanbieding 2 & aanbieding 3.

Toon alle...