Folders van Hasker Kroon

Laatste folderupdate: 01-02-2022

Hasker Kroon vloeren folder

Geldig: 4 jan. tot en met 30 jun.

Deze Hasker Kroon vloeren folder met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hasker Kroon en bespaar op je aankopen bij Hasker Kroon.

Hasker Kroon Luxaflex folder

Geldig: 4 jan. tot en met 30 jun.

Deze Hasker Kroon Luxaflex folder met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hasker Kroon en bespaar op je aankopen bij Hasker Kroon.

Hasker Kroon Style folder

Geldig: 4 jan. tot en met 30 jun.

Deze Hasker Kroon Style folder met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hasker Kroon en bespaar op je aankopen bij Hasker Kroon.

Hasker Kroon folder

Geldig: 4 jan. tot en met 30 jun.

Deze Hasker Kroon folder met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hasker Kroon en bespaar op je aankopen bij Hasker Kroon.

Hasker Kroon magazine

Geldig: 4 jan. tot en met 30 jun.

Deze Hasker Kroon magazine met actuele aanbiedingen is nog 39 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hasker Kroon en bespaar op je aankopen bij Hasker Kroon.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hasker Kroon folder online staat?
Al 47.556 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hasker Kroon folder online staat?
Al 46.013 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Hasker Kroon

Download de gratis app met 2350+ winkels

Hasker Kroon folder en aanbiedingen

De eerste stap op weg naar jouw thuis zet je bij Hasker Kroon. Bij Hasker Kroon je complete inspiratie, uitgebreide collecties en de beste aanbiedingen gemakkelijk terug in de actie folder. Hasker Kroon heeft door de jaren heen een ontzettend breed assortiment ontwikkeld van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. In de maandelijkse folders die je gemakkelijk online terug kunt vinden vind je de diverse producten het goedkoopste terug door de verschillende acties.


Wat voor producten kun je kopen bij Hasker Kroon?

De Hasker Kroon bestaat uit producten en diensten van de beste merken als Luxaflex en Art die je met veel korting kunt kopen. Ook biedt Hasker Kroon interieuradvies aan op maat, voor dit advies kun je terecht in de winkel maar het kan ook bij jou thuis. De Hasker Kroon catalogus bestaat uit diverse gordijnen, jaloezieën, vloeren en nog veel meer. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen als houtsoorten.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Hasker Kroon heeft een geweldige winkel waar je gebruik kunt maken van de professionele service en waar je de sale uit de folder terugvind. Deze winkel is gelegen in Amsterdam en vijf dagen in de week geopend, zowel door de weeks als in het weekend. In tegenstelling tot verschillende andere winkels biedt Hasker Kroon ook een uitgebreide service aan voor bij jou thuis die geregeld voor de laagste prijs in de aanbieding is. Uitgebreide informatie over de Hasker Kroon acties, de online actie folders en de openingstijden van de winkels vind je op de website: http://haskerkroon.nl/