Black Friday folders van Hartman

Laatste folderupdate : 04-10-2022

Hartman folder

Geldig: 4 okt. tot en met 10 okt.

Deze Hartman folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Hartman en bespaar op je aankopen bij Hartman.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hartman folder online staat?
Al 47.109 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Hartman folder online staat?
Al 41.487 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Hartman deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Hartman Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Hartman tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Hartman deals! Schrijf je nu in voor de Hartman nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Hartman. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Hartman winkels vind je op Hartman website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Hartman

Wanneer begint Black Friday bij Hartman?

Black Friday deals van Hartman zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Hartman. De Hartman folder geldig van 04-10-2022 t/m 10-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Hartman?

Tijdens Black Friday stunt Hartman dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Provence Crossleg Table 150 cm Light Grey Teak

Ibiza loungeset L with 2 tables

Sophie Segment Cushion Havana Ecru

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Hartman bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Hartman verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Hartman voor meer informatie over de actuele levertijden.