55 Halfords Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Halfords filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 55 Halfords filialen in Nederland.

47 Steden

Populaire steden met een Halfords filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

Halfords adressen en openingsuren

Bekijk alle Halfords adressen en de bijbehorende openingsuren van Halfords in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Halfords bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Halfords folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Halfords in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Halfords website.

Veelgestelde vragen over Halfords

Waar vind ik een Halfords winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Halfords winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Halfords vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit Halfords bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Halfords winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Halfords gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Halfords vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Halfords heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Eindhoven.

Hoeveel winkels heeft Halfords?

Inmiddels heeft Halfords diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Auto en Fiets heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Halfords winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.