Download de gratis app met 2350+ winkels

Halfords adressen en openingstijden in Arnhem

Je vindt hier alle Halfords adressen en de bijbehorende openingstijden van Halfords in Arnhem. Hierdoor weet je altijd of de Halfords bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Arnhem en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Halfords folder in Arnhem en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Halfords in Arnhem of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Halfords website.

Veelgestelde vragen over Halfords

Is er een Halfords winkel in Arnhem?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Halfords én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Halfords winkel in Arnhem of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Halfords in Arnhem voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Arnhem en de dichtstbijzijnde Halfords winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Halfords winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Halfords in Arnhem nu open?

De Halfords winkel in Arnhem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Arnhem filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Halfords in Arnhem?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 26-02-2024 t/m 03-03-2024 zijn geldig in jouw Halfords winkel in Arnhem. De beste aanbiedingen in Halfords Arnhem zijn: HN Athene en Leroy wandelschoenen, Eurom XVT-16 Tafelventilator en Dissel fietsendrager - ANWB.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords in Arnhem?

De huidige openingstijden van Halfords in Arnhem vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Halfords winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Halfords in Arnhem?

Halfords heeft zulke interessante aanbiedingen HN Athene en Leroy wandelschoenen, Eurom XVT-16 Tafelventilator en Dissel fietsendrager - ANWB, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Halfords in Arnhem. Helaas zit een Halfords winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Arnhem.


Mocht er geen Halfords gevestigd zijn in Arnhem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Auto en Fiets.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords tijdens koopzondag?

De openingstijden van Halfords in Arnhem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Halfords winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Halfords geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Halfords afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Halfords voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Halfords in Arnhem?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Halfords natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Halfords en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Halfords of bekijk de actuele folder die geldig is van 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw