F

Folders van Halfords in Leeuwarden

1 Filialen

Halfords folder

Geldig: 5 Mar tot en met 31 Mar
Trending

Deze Halfords folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Halfords en bespaar op je aankopen bij Halfords.

Halfords filialen in Leeuwarden

Halfords folders
Halfords De Centrale 7 8924CZ Leeuwarden
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Halfords adressen en openingstijden in Leeuwarden

Je vindt hier alle Halfords adressen en de bijbehorende openingstijden van Halfords in Leeuwarden. Hierdoor weet je altijd of de Halfords bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Leeuwarden en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Halfords folder in Leeuwarden en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Halfords in Leeuwarden of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Halfords website.

Veelgestelde vragen over Halfords

Is er een Halfords winkel in Leeuwarden?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Halfords én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Halfords winkel in Leeuwarden of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Halfords in Leeuwarden voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Leeuwarden en de dichtstbijzijnde Halfords winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Halfords winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Halfords in Leeuwarden nu open?

De Halfords winkel in Leeuwarden heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Leeuwarden filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Halfords in Leeuwarden?

De aanbiedingen van deze week uit de Halfords folder met 05-03-2023 t/m 31-03-2023 zijn geldig in jouw Halfords winkel in Leeuwarden. De beste aanbiedingen in Halfords Leeuwarden zijn: Sks bidon road 500 ml zwart zwart, Sks compit universal-cover-hoes adapter en Sks bidon hirsch 750 ml.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords in Leeuwarden?

De huidige openingstijden van Halfords in Leeuwarden vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Halfords winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Halfords in Leeuwarden?

Halfords heeft zulke interessante aanbiedingen Sks bidon road 500 ml zwart zwart, Sks compit universal-cover-hoes adapter en Sks bidon hirsch 750 ml, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Halfords in Leeuwarden. Helaas zit een Halfords winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Leeuwarden.


Mocht er geen Halfords gevestigd zijn in Leeuwarden, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Auto en Fiets.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords tijdens koopzondag?

De openingstijden van Halfords in Leeuwarden zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Halfords winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Halfords op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Halfords geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Halfords afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Halfords voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Halfords in Leeuwarden?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Halfords natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Halfords en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Halfords of bekijk de actuele Halfords folder die geldig is van 05-03-2023 t/m 31-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...