Black Friday folders van H&M

Laatste folderupdate : 19-05-2023

H&M folder

Geldig: 18 mei tot en met 4 jul.
Trending

Deze H&M folder met actuele aanbiedingen is nog 37 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van H&M en bespaar op je aankopen bij H&M.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste H&M folder online staat?
Al 19.382 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste H&M folder online staat?
Al 14.564 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday H&M deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe H&M Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van H&M tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday H&M deals! Schrijf je nu in voor de H&M nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij H&M. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de H&M winkels vind je op H&M website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van H&M

Wanneer begint Black Friday bij H&M?

Black Friday deals van H&M zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van H&M. De H&M folder geldig van 18-05-2023 t/m 04-07-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van H&M?

Tijdens Black Friday stunt H&M dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Blouse

Tussenjas

Osaga cropped dames sportshirt roze

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van H&M bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door H&M verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van H&M voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

H&M Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 H&M Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0