Folders van Expo

Laatste folderupdate: 24-06-2022

Expo folder

Geldig: 24 jun. tot en met 30 jun.

Deze Expo folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Expo en bespaar op je aankopen bij Expo.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Expo folder online staat?
Al 46.386 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Expo folder online staat?
Al 30.815 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Expo

Download de gratis app met 2350+ winkels

Expo folder en aanbiedingen

Expo is de winkel met een breed assortiment aan cadeau's, kleding en producten voor in huis die je het goedkoopste in de Expo folder kunt vinden. Deze folder is net als de verschillende aanbiedingen gemakkelijk online te bekijken in de Expo webshop. Wil jij een leuk cadeautje kopen voor jouw geliefde, vriend of familie? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in één van de Expo actie folders. De winkel werd jaren geleden opgericht en heeft intussen het aanbod uitgebreid en ook de kwaliteit verbeterd.


Wat voor producten kun je kopen bij Expo?

De Expo catalogus bestaat uit diverse soorten cadeau's van kleding en schoenen tot leuke gadgets als pannenonderzetters en luchtverfrissers. Zo vind je voor iedereen passende cadeaus die je voordelig in de aanbieding koopt. Bij Expo ben je verzekerd van producten van de beste kwaliteit en koop je bekende merken als Lego en Happy Socks voor de laagste prijs. Blader door de Expo folder om de aantrekkelijke acties en producten te bekijken.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn diverse Expo winkels in Nederland waar jij binnen de openingstijden altijd welkom bent voor de mooiste producten en de uitstekende service. Er zijn onder andere winkels in bijvoorbeeld Middelbrug en Tilburg. Indien het niet mogelijk is een winkel te bezoeken kun je ook gemakkelijk online bestellen. Jouw producten worden dan binnen enkele werkdagen bij jou aan huis bezorgd en indien de producten toch niet volledig voldoen aan jouw eisen of in bijvoorbeeld de verkeerde maat zijn kun je gemakkelijk retourneren. Uitgebreide informatie over de Expo folders, de uitverkoop en de openingstijden vind je op de website: https://www.expoxl.nl/