Folders van Ekoplaza in Rotterdam

1 Filialen

Ekoplaza folder

Geldig: 22 Mar tot en met 28 Mar

Deze Ekoplaza folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Ekoplaza en bespaar op je aankopen bij Ekoplaza.

Ekoplaza filialen in Rotterdam

Ekoplaza folders
Ekoplaza Nieuwe Binnenweg 240 3021GN Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Ekoplaza adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Ekoplaza adressen en de bijbehorende openingstijden van Ekoplaza in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Ekoplaza bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Ekoplaza folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Ekoplaza in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Ekoplaza website.

Veelgestelde vragen over Ekoplaza

Is er een Ekoplaza winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Ekoplaza én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Ekoplaza winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Ekoplaza in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Ekoplaza winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Ekoplaza winkel voor de juiste informatie.

Is de Ekoplaza in Rotterdam nu open?

De Ekoplaza winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Ekoplaza in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Ekoplaza folder met 22-03-2023 t/m 28-03-2023 zijn geldig in jouw Ekoplaza winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Ekoplaza Rotterdam zijn: Bakkerij van der westen groenteflap, Vom berg en Amara dadelrepen.

Wat zijn de openingstijden van Ekoplaza in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Ekoplaza in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Ekoplaza winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Ekoplaza in Rotterdam?

Ekoplaza heeft zulke interessante aanbiedingen Bakkerij van der westen groenteflap, Vom berg en Amara dadelrepen, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Ekoplaza in Rotterdam. Helaas zit een Ekoplaza winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Ekoplaza gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

Wat zijn de openingstijden van Ekoplaza tijdens koopzondag?

De openingstijden van Ekoplaza in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Ekoplaza winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Ekoplaza op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Ekoplaza geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Ekoplaza afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Ekoplaza voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Ekoplaza in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Ekoplaza natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Ekoplaza en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Ekoplaza of bekijk de actuele Ekoplaza folder die geldig is van 22-03-2023 t/m 28-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...