Folders van D.I.O.

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste D.I.O. folder online staat?
Al 26.973 mensen gingen je voor

Bekijk de D.I.O. folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

D.I.O. folder en aanbiedingen

D.I.O. is al ruim 25 jaar een drogisterij en parfumerie keten met bijna 140 winkels in Nederland en een uitgebreide webshop. Elke week geven zij een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen en "De beste deals". Bij D.I.O. vindt u alles op het gebied van haar-, mond- en lichaamsverzorging en tevens een groot assortiment geneesmiddelen, vitamines en voeding supplementen. De parfumerie afdeling is ruim gesorteerd in luxe geuren en huidverzorging. Daarnaast heeft D.I.O drogist een nette winkel en is het personeel  goed opgeleid voor een gratis deskundig advies. In de D.I.O drogist reclamefolder, die wekelijks uitkomt, vindt u een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke D.I.O. beste deals. "D.I.O., lekker in je vel, gezond tot op het bot." Meer informatie over de D.I.O. drogisterijwinkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.diodrogist.nl

Jouw D.I.O. winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van D.I.O. en betaal nooit meer teveel. D.I.O. heeft in Nederland 160 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 25-09-2023 t/m 01-10-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Lucovitaal anale kloofjes doekjes, Villa Volance verwarmde zitkussem 45x45 cm en Nicotinell wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft D.I.O. nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Den Haag of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van D.I.O..

Als je in de D.I.O. folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Drogist en Parfumerie, zoals Kruidvat, Etos of Trekpleister. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij D.I.O. soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de D.I.O. website.

Veelgestelde vragen over D.I.O.

Is er een D.I.O. winkel in Leende?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van D.I.O. én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een D.I.O. winkel in Leende of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van D.I.O. in Leende voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Leende en de dichtstbijzijnde D.I.O. winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw D.I.O. winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de D.I.O. in Leende nu open?

De D.I.O. winkel in Leende heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Leende filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de D.I.O. in Leende?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 25-09-2023 t/m 01-10-2023 zijn geldig in jouw D.I.O. winkel in Leende. De beste aanbiedingen in D.I.O. Leende zijn: Lucovitaal anale kloofjes doekjes, Villa Volance keukenloper 120x50 cm en Villa Volance verwarmde zitkussem 45x45 cm.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. in Leende?

De huidige openingstijden van D.I.O. in Leende vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw D.I.O. winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van D.I.O. in Leende?

D.I.O. heeft zulke interessante aanbiedingen Lucovitaal anale kloofjes doekjes, Villa Volance keukenloper 120x50 cm en Villa Volance verwarmde zitkussem 45x45 cm, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij D.I.O. in Leende. Helaas zit een D.I.O. winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Leende.


Mocht er geen D.I.O. gevestigd zijn in Leende, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Drogist en Parfumerie.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. tijdens koopzondag?

De openingstijden van D.I.O. in Leende zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een D.I.O. winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van D.I.O. op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is D.I.O. geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van D.I.O. afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van D.I.O. voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt D.I.O. in Leende?

Het liefst ontvang jij je bestelling van D.I.O. natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij D.I.O. en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van D.I.O. of bekijk de actuele folder die geldig is van 25-09-2023 t/m 01-10-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

D.I.O. acties

🛍️ D.I.O. folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Drogist en Parfumerie
🕰️ Laatste folderupdate: 11-06-2023