Folders van D.I.O.

Laatste folderupdate: 15-05-2022

D.I.O. magazine

Geldig: 16 mei tot en met 10 jun.

Deze D.I.O. magazine met actuele aanbiedingen is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van D.I.O. en bespaar op je aankopen bij D.I.O..

D.I.O. folder

Geldig: 23 mei tot en met 5 jun.

Deze D.I.O. folder met actuele aanbiedingen is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van D.I.O. en bespaar op je aankopen bij D.I.O..

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste D.I.O. folder online staat?
Al 34.764 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste D.I.O. folder online staat?
Al 16.259 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij D.I.O.

Download de gratis app met 2350+ winkels

D.I.O. folder en aanbiedingen

D.I.O. is al ruim 25 jaar een drogisterij en parfumerie keten met bijna 140 winkels in Nederland en een uitgebreide webshop. Elke week geven zij een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen en "De beste deals". Bij D.I.O. vindt u alles op het gebied van haar-, mond- en lichaamsverzorging en tevens een groot assortiment geneesmiddelen, vitamines en voeding supplementen. De parfumerie afdeling is ruim gesorteerd in luxe geuren en huidverzorging. Daarnaast heeft D.I.O drogist een nette winkel en is het personeel  goed opgeleid voor een gratis deskundig advies. In de D.I.O drogist reclamefolder, die wekelijks uitkomt, vindt u een overzicht van alle folder aanbiedingen en aantrekkelijke D.I.O. beste deals. "D.I.O., lekker in je vel, gezond tot op het bot." Meer informatie over de D.I.O. drogisterijwinkels, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.diodrogist.nl